Dagbog 2011-2013

Dagbog 2011-2013

Om Dagbogen

Gamle indlæg i forgangen hjemmesiden ældste indlæg september 2011 og frem til marts 2013.

BK Vitus boksestævne

dagbogsindlægPosted by Jens-Christian Kjær Sun, October 18, 2015 17:11:31

Sejr til Mykola Sholudko i Horsens i hans 3 kamp.

Ved BK Vitus boksestævne i Horsens 10.03.2013, boksede Mykola mod Morten Dybdal fra AK Nykøbing Mors.

Morten Dybdal, der havde 3 kampe og vundet de 2, kom ud for et sandt stormvejr, fra Brande Bokseren, som var pågående, kampen igennem i et højt tempo.

Første omgang, var lidt rodet, hvor Mykola boksede forkert, men Især fra 2 omgangs start, blev Nykøbing bokseren presset bag lænds og kunne ikke rigtig, finde modsvar til den konstante pres i den opskruede tempo.

Mykola vinder med dommerstemmerne 5 -0

Diplom til Jacob Thøsing Hviid

dagbogsindlægPosted by Jens-Christian Kjær Sun, October 18, 2015 17:09:42

lørdag var klubben igen i gang ved et maraton Diplomstævne på Kongenshus efterskole.

Ved stævnet var der ikke færre end 76 boksere tilmeldt og dermed 38 kampe, så det blev en lang dag.

Brande Atlet Klub havde 3 talentfulde boksere med og de gjorde det godt.

Jacob T Hviid boksede en rigtig god kamp, hvor han udnyttede sine lange arme optimal, så modstanderen havde svært ved og komme i gang.

Brande bokseren fik 27 point og dermed diplom. En sjov episode opstod, da Jacob er enægget tvilling bror til Esben og som stadig er ubesejret kampbokser i klubben. Mange troede det var Esben vi havde taget med, til diplom stævnet. Og da en kampbokser ikke må deltage i diplomstævner, var der lige nogle ting der skulle afklares !

Martin Øgelund boksede en nogenlunde kamp, mod en stærk modstander, men mangler stadig lidt bedre motorik, så arme og ben, vil de samme ting samtidigt. Martin fik 24 point.


Nikolaj Stoltenborg boksede en god kamp, mod en høj modstander, med lange arme. Nikolaj har fået diplom før. Her måtte han nøjes med 26 point, men boksede faktisk bedre denne gang.Diplomstævne Skive

dagbogsindlægPosted by Jens-Christian Kjær Sun, October 18, 2015 17:08:41

10.02.2013

Diplom stævne i Skive d .09.02 hvor 3 boksere fra BAK deltog.

Nikolaj Stoltenborg opnåede Diplom med 27 point i en god kamp, hvor venstrehånden og gode undvigelser var kendetegnende hele vejen, gennem kampen. Tillykke med det.
Jacob Thøsing Hviid var også i ringen og boksede flot, med lige præcise stød, med begge hænder, dog mangler der lidt i benarbejdet og det, var det, ene point, der manglede for og opnå Diplom 26 point blev det til.
Martin Øgelund boksede en god første omgang, men desværre fik modstanderen en stor blodtud, i starten af anden omgang og kampen blev stoppet. Derved kan der ikke opnås Diplom, når kampen standses.
Alt i alt en god prøve på, hvor langt de nye boksere er pt.

Jyske Mesterskaber 2013

dagbogsindlægPosted by Jens-Christian Kjær Sun, October 18, 2015 17:08:01

3.02.2013

1 Guld og 1 sølvmedalje til bokserne fra Brande ved de Jyske mesterskaber.

Stort tillykke til Esben og Sune, skal der lyde fra bestyrelse, stolte trænere og klubmedlemmer, for resultaterne ved de Jyske Mesterskaber.
Sune boksede mod Daniel Frank fra Odder. Det blev til en rigtig herre fight, hvor der blev givet og... tager med hårde træffere fra begge sider. Sune kom stort bagud i første omgang, men som kampen skred frem, kom han bedre og bedre med og fik mere styr på stoppestødene. Sune vinder sidste omgang 7-4, men taber kampen 16-11. Daniel var 1.5 år ældre end Sune og det giver lige nogle ekstra kræfter i drenge klasserne, men en rigtig god kamp af begge drenge og en flot sølvmedalje til Sune.

Jysk Mesterskab til Esben
Det var 2 ubesejrede boksere der boksede finale i Mellemvægt og 2 boksere, der begge var stærke. Modstanderen var højre fods bokseren Martin Vinter Lindholm BK. Det blev en flot teknisk seværdig kamp fra begge sider. Esben har det med lige og skal se modstanderen an og se mulighederne, når han står foran dem i ringen og det bevirker, man let kan komme bagud. Det gjorde Esben også i finalen og taber første omgang 4-2. Esben fik besked på dybt arbejde og hårde træffere, når modstanderen kom for tæt, på de indre linjer, til anden omgang og det vender kampen. Esben vinder anden omgang 5-2. Han fortsætter de gode takter i tredje omgang og i lidt højere tempo og bliver udråbt som vinder med dommerstemmerne 12-10 og dermed Jysk Mester og stadig ubesejret. En rigtig god kamp som Esben helt sikker har lært meget af og hvor målet nu er opbygning til de

Fight Night januar 2013

dagbogsindlægPosted by Jens-Christian Kjær Sun, October 18, 2015 17:06:40

27.01.2013

Ved Give Atlet Klub’s godt besøgte Fight Night stævne fredag aften, var der sat 4 kampe til Brande boksere.
Men pga. en misforståelse på Sjælland mødte 3 af de aftalte boksere ikke op og her var de 2 af bokserne til Sune og Mykola. Nabibulla Gullami og Esben Thøsing Hviid kom i kamp.

Najibulla boksede Nicolai Torm fra Rudersdal BK, en stærk herre med 8 sejre i 9 kampe. Najib bokser en gennemtænkt første omgang og vinder den. Fra midten af anden omgang, overtager Nicolai Torm styringen, Najib taber hovedet og begynder og slå store sving uden adresse og taber kampen 5-0. Najib havde været syg i ugen før stævnet og det kan have taget på kræfterne.

Esben boksede mod Adnan Salimi fra Bk Tårnet Vordingborg. Modstanderen havde gode parader og kendte kun en vej i ringen og det var fremad. Med sin gode overblik, med lige stød og uden og bokse sig ud, de 2 første omgange, styrede han kampen. I sidste omgang strammede Esben grebet og satte tempoet op, med flere gode kombinationer dybt og højt. Esben vinder 5-0 i sin 8 sejr i lige så mange kampe. Det var en god testkamp, hvor der blev prøvet nogle ting af, før de Jyske Mesterskabs kampe i næste weekend, hvor han er tilmeldt.12. november 2012

dagbogsindlægPosted by Jens-Christian Kjær Sun, October 18, 2015 13:37:46

12.11.2012

1 guld og 3 sølvmedaljer.
Stolte boksere, trænere og sekundanter i Brande Atlet Klub, deltog ved det store internationale Hancock Box Cup 2012

Mykola boksede i finalen mod tyske Noel Estahani fra Kiel. Det blev en tempofyldt kamp, men hvor Mykola havde svært, ved og komme helt ind og så tæt på, at han kunne træffe sin modstander. Kiel bokseren viftede i store dele af kampen, Brande bokserens stød, omkring hans hoved. Mykola satte tempoet helt op på fuld skrue i sidste omgang. Det gav et meget bedre resultat, men og nå op tyskerens point score lykkedes og han tabte kampen 14-10 og en flot sølvmedalje.
Så var det Sunes tur i bokseringen. Modstanderen var Joachim Christensen fra BK Ringen i Odense. Det blev også en tempofyldt kamp, men hvor den fynske bokser havde lidt større slagrepetuare. Sune tabte første omgang med 2 træffere, 2 omgang var lige og tredje omgang blev tabt med 1 point. Selv om Sune tabte til en fysisk stærk bokser, vil han lære meget, af denne kamp og en sølvmedalje, til og hænge på vægen.
Najibullah kom til og møde modstanderen fra hjemmestævnet i Brande, Mads Stærk fra BK ringen Odense for anden gang på en uge. Kampen blev bokset taktisk af begge boksere og kampen var helt lige før sidste omgang. Begge boksere træffer i starten og midten af omgangen og et halvt minut før slut gong gong, bliver Odense bokseren truffet og går i gulvet, til tælling, da Najib springer tilbage til sin ringhjørne, taber han sin tandbeskytter og får en påtale for det. Efter næste slagduel taber, han den igen og kamplederen skønner, det var med vilje og han får en advarsel. Denne advarsel er dyr, da kampen er helt lige. Najib taber 14-12 og får en sølvmedalje.
I en af de mest intense og spændende kampe stod mellem Steen Christensen fra Ringkøbing ABK og Esben Thøsing Hviid fra Brande. Det var en kamp hvor der virkelig blev gået til stålet og langt hen i opgøret, så det ud til at Ringkøbing bokseren ville blive vinderen. Dog ville Esben det anderledes og med en formidabel 3 omgang på fuld skrue og knaldhårde stød, satte han den ene træffer ind efter den anden.
I en helt lige kamp vinder Esben 13-12 og dermed finale klar.
Finalekampen kunne på forhånd ligne lørdagens kamp, hvor modstanderen var Jacob stærk fra BK Ringen i Odense. En højre fods bokser, der er råstærk og slår tungt. Kampen var lige de 2 første omgange, men Esben var bagud 7-6 før sidste omgang. Igen viste Esben sin utrolige store viljestyrke og viste, med stød fra alle vinkler, hvem der skulle være var den rigtige sejrherre. Esben Vinder GULD med cifrene 12-8. Det var Esbens syvende kamp og er stadig ubesejret.Figh Night Brande 2012

dagbogsindlægPosted by Jens-Christian Kjær Sun, October 18, 2015 13:35:41

05.11.2012

Brande bokserne gjorde rent bord.
Der var fuldt hus til Brande AK ved lørdagens fight-night i Brande Hallerne ikke på tilskuerpladserne, men rent sportsligt, hvor det blev til 5 sejre til de 5 lokale boksere, der var i aktion.

Såvel debutanterne Umesh Thamarajan og Mykola Sholudko som Sune Splidsboel, der boksede sin tredje kamp, og Esben Thøsing Hviid, der var i ringen for 5. gang, vandt sikre pointsejre, mens den tidligere Nykøbing Mors bokser Najibullah Gullami satte et effektfuldt punktum for sin første optræden i BAK-trøjen.

Efter kun 20 sekunder af 2. omgang ramte han sin modstander, Mads Stærk fra BK Ringen Odense, med en kort højre og efter tællingen, stoppede kamplederen kampen.

I letvægt indtil 60 kg boksede Umesh Thamarajan mod Anders Kristensen fra Give AK. Give bokseren pressede Umesh rundt i ringen, dog undveg Brande bokseren det meste og boksede på kontra med gode lige stød. En lige kamp med få point til forskel i hver omgang til Umesh, som vinder 5-0. En god debut til begge boksere.

Weltervægt indtil 69 kg. Mykola Sholudko boksede mod Andreas Thorup Sørensen FAK Aarhus. Brande bokseren blev presset i første omgang og taber denne. I starten af anden omgang er det lidt det samme billede, men dog uden der kommer ret mange point på tavlen til Århus bokseren, men fra midten af anden omgang får Mykola flere og flere træffere ind og ud fra det er omgangen lige. Sidste omgang er afgørende. Her vinder Brande bokseren klart med træffere både dybt og højt, uden selv og blive ramt. Flot debut med en 5-0 sejr. Det er en god egenskab aldrig og give op i en boksering og det har Mykola.

Let-Bantamvægteren indtil 52 kg Sune Splidsboel Brande AK og Julian Kristensen Løsning BK boksede en god kamp. Julian er en god bokser, der er let til bens og har stor bevægelighed, var derfor svær og fange. Sune pressede Julian rundt i ringen og det var nok den lidt stærkere fysik og lidt større teknik, der gjorde forskellen mellem de to unge drenge. Sune vinder 5-0, men en flot kamp af drengene.

Weltervægteren Najibullah Gulammi der på dagen boksede i mellemvægt mødte Mads Stærk fra BK Ringen i Odense. Til træningen er der blevet arbejdet med overblikket og ikke springe sine stød ind på modstanderen, men stille og roligt trænge tættere på og aflevere sine stød. Det havde Najib glemt i første omgang, men fra anden omgangs start, så arbejdet mere overvejet ud og med en 3 støds kombination, blev Mads ramt hård til tælling og kamplederen stoppede kampen. Najib vinder på RSC -2 omgang.

I mellemvægt indtil 75 kg mødte Esben Thøsing Hviid, Niclas Nielsen fra Aarhus ABK. Det var første gang Esben skulle møde en højrefodsbokser og det skal man lige vende sig til. Brande bokseren havde dog overtaget mod den bevægelige ABK bokser og boksede varieret med dybe og høje stød. Dog giver Esben sin modstander for megen ro kampen igennem, når der har været en slagduel, ved at træde 2-3 skridt tilbage, frem for og holde sin modstander beskæftiget. Der er dog ingen tvivl, om en sikker 5-0 sejr.

Tillykke til jer alle.

I den kommende weekend skal 4 boksere ( Sune, Mykola, Najibullah og Esben) deltage i den store internationale turnering, Hancook Box Cup i skive, med mere en 200 boksere tilmeldt. det bliver spændende og se hvordan bokserne klarer sig der.Diplomstævne Varde 2012

dagbogsindlægPosted by Jens-Christian Kjær Sun, October 18, 2015 13:34:54

27.10.2012

Flotte Diplomkampe i Varde
2 Boksere var lørdag d. 27/10 i diplomkamp i Varde.
Mykola Sholudko (30 point) boksede mod en lokal bokser ( 29 point) fra BBK Varde. Bokserne stod godt til hinanden og begge fik diplom. Brande bokseren boksede meget varieret med fine parader og undvigelser med gode kontra stød og opnåede flotte 30 point. Hvilket var dagens topscorer ved stævnet.

Umesh Tharmarajan (28 point) boksede også en flot kamp med fine parader, god benarbejde og med en god lige venstre hånd, banede vejen for de fine 28 point.
Tillykke til jer begge to.Next »